DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karşıyakalı miniklerin sömestr sevinci

Karşıyakalı miniklerin sömestr sevinci

ABONE OL
Ocak 22, 2024 11:27
Karşıyakalı miniklerin sömestr sevinci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karşıyaka Belediyesi bünyesinde hizmet veren anaokullarında sömestr tatili başladı. Öğretmenlerinin elinden karnelerini alan minik öğrenciler ilk karne heyecanını yaşamış oldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Alanında uzman öğretmenler istihdam ettiğimiz anaokullarımızda, çocuklarımızı nitelikli eğitimle geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

8 ANAOKULU, 2 OYUN ODASI

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Ahmet Piriştina, Kardelenler, Muzaffer İzgü, Şebnem Tabak, Zeliha-Mehmet Beydağı, Zühal-Yücel İzmirli, Karşıyaka’nın Filizleri ve Mavibahçe Anaokulları ile İsmail Cem Kültür Merkezi ve Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren oyun odalarında sömestr tatili başladı. Okul öncesi eğitim yuvalarında ilk dönemin tamamlanması nedeniyle yapılan karne töreni, renkli görüntülere sahne oldu.

500 ÖĞRENCİ

Karne töreninde kullanılan sahne çocuklara geri dönüşüm bilincini aşılamak amacıyla atık malzemelerle hazırlandı. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte atık kağıtlardan süsleme malzemeleri hazırladı. Kış konseptine uygun şeklide ağaç, şömine ve kar ile süslenen sahnede karne heyecanını tadan 500 öğrenci, öğretmenleriyle eğlenceli zaman geçirmenin keyfini yaşadı.

“GELECEĞE HAZIRLIK”

Tüm öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Alanında uzman öğretmenler istihdam ettiğimiz anaokullarımızda, çocuklarımızı nitelikli eğitimle geleceğe hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düşünen, üreten ve sorgulayan bir nesil yetiştirmek için sorumluluk alıyoruz. Evlatlarımızı güven dolu yarınlara hazırlama bilinciyle hareket ediyoruz. Ülkesine, insanlığa, doğasına saygılı evlatlar yetiştirmekten gurur duyuyoruz. Geleceğin umudu ve ışığı olan her bir çocuğumuzu, ailelerini ve onları emekle yetiştiren öğretmenlerini yürekten kutluyorum. Keyifli, sağlıklı ve mutlu bir sömestr tatili diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.