DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Sandıkçı: “ Türkiye Yüzyılı'nda çağa yön veren nesilleri yetiştiriyoruz"
  • Hızlı Haber
  • Eğitim
  • Başkan Sandıkçı: “ Türkiye Yüzyılı'nda çağa yön veren nesilleri yetiştiriyoruz"

Başkan Sandıkçı: “ Türkiye Yüzyılı'nda çağa yön veren nesilleri yetiştiriyoruz"

ABONE OL
Ocak 22, 2024 11:27
Başkan Sandıkçı: “ Türkiye Yüzyılı'nda çağa yön veren nesilleri yetiştiriyoruz"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canik’te öğrencilerin projeleri görenleri hayran bıraktı.

Canik Belediyesi’nin eğitime yönelik yatırımları meyvelerini vermeye devam ediyor. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde eğitim alan öğrenciler düzenlenen Proje Şenliği’nde hazırladıkları projeleri görücüye çıkardı. Öğrencilerin 1. eğitim dönemi boyunca bilim ve teknoloji alanında hazırladığı yaklaşık 500’ün üzerinde projenin yer aldığı şenlik programı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Programda öğrencilerle yakından ilgilenen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onların projelerini tek tek inceledi. Öğrencilerden projelerin hazırlanış sürecini dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, onları gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı tebrik etti. Milli Teknoloji Hamlesi hedefleri doğrultusunda geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin bilim ve teknoloji alanındaki liderliğini sürdürecekler” dedi.

Öğrencilerden Özgün Projeler

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde öğrencilere yönelik düzenlenen uygulamalı eğitimlerin önemine işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “ İlçemizde düzenlediğimiz şenliğimizde çocuklarımızın nitelikli eğitim almalarının ve onlara fırsatlar sunmanın önemini bir kez deha müşahede ediyoruz. Öğrencilerimiz, tasarımları ve üretimleri kendilerine ait olan özgün projeleriyle Milli Teknoloji Hamlesi yolculuğunda yer aldıklarını bizlere gösterdiler. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde oluşturduğumuz atölyelerimizde ve keşif alanlarımızda verdiğimiz eğitimlerle, Türkiye Yüzyılı’nda çağa yön veren nesilleri yetiştiriyoruz” dedi.

Piazza AVM’de gerçekleşen Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Proje Şenliği’nde müzik dinletileri ve resim sergisi de yer aldı. Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Proje Şenliği’nin, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Bilim Etkinliği adıyla 22-28 Ocak 2024 tarihlerinde devam edeceği bildirildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.