DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tam Mat Renkler Nippon Paint'in Yeni Serisi DeepMatt'ta

Tam Mat Renkler Nippon Paint'in Yeni Serisi DeepMatt'ta

ABONE OL
Nisan 22, 2024 14:17
Tam Mat Renkler Nippon Paint'in Yeni Serisi DeepMatt'ta
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nippon Paint, Türkiye’de bir ilk ve alanında teki hayata geçirdi. Işığı yansıtmayan ve renkleri en derin haliyle gösteren Nippon Paint, hem tam mat hem de tam silinebilir iç cephe boyası DeepMatt’ı geliştirdi.

Dekorasyonda ayrıntıların yarattığı büyük farklara odaklanan ve trendleri belirleyen boya markası Nippon Paint, günün her saatinde soft bir ortam sağlayan mat tonları arayan, ancak istediği dokuyu duvarlarında yakalayamayan tüketicileri yeni ürünü DeepMatt ile tanıştırdı. 

Mükemmel matlık ve mükemmel dayanıklılığı Türkiye’de ilk kez bir arada sunan DeepMatt, Nippon Paint kartelasının hem soft hem koyu tonlardaki tüm renkleriyle duvarlarda tam mat bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Seçenekleri çoğaltırken kalite ve işlevselliği de tüketicilerin beğenisine sunan Nippon Paint’in yeni ürünü DeepMatt kullanarak oluşturulan köşelerde, duvarlarda parlama olmaksızın günün her saatinde güzel kareler oluşturulabiliyor.

Uzun ömürlü renkler, pürüzsüz duvarlar

DeepMatt’ın nitelikli pigment yapısı sayesinde duvarların rengi de solmuyor. Uygulandığı yüzeyle bütünleşip çatlama, kabarma ve dökülme yapmayan uzun ömürlü DeepMatt, kapatıcı özelliği ile de dikkat çekiyor. 

Nippon Paint’in yeni serisi, sürtünmeye karşı dayanım performansının yüksekliği ile de öne çıkıyor.  DeepMatt iç cephe boyası kolayca temizlenebiliyor. Böylece tam silinebilir özellikteki DeepMatt’ı uzun yıllar ilk günkü görünümünde kullanmak mümkün hale geliyor.

 Tüm yüzeyler için uygun

Nippon Paint DeepMatt; saten alçı, macun ve astarlama gibi alt zemin hazırlığı yapılmış yüzeylere, yeni ve düzgün iç yüzey duvar ve tavanlara, daha önce boyanmış ve rengini kaybetmiş eski boyalı iç yüzeylere, cam tekstili ve boyanabilir duvar kâğıdı üzerine son kat boya olarak uygulanıyor.

İnsan ve çevre sağlığına duyarlı, Avrupa Birliği standartlarındaki VOC uyumlu Nippon Paint DeepMatt serisi, hem son kullanıcılar hem de uygulayıcılar için yeni bir deneyim sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.