DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 34,9582 -0.33%
ALTIN 2.323,990,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sodexo ve Belbim’den Yeni İş Birliği: Kurumsal Ulaşım Çözümü

ABONE OL
Aralık 7, 2021 15:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri ve Belbim Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ, için yeni bir iş birliğine imza attı.  Sektörün ilk ve tek örneği olan Kurumsal Ulaşım Çözümü çerçevesinde İstanbul’da çalışanları için aylık abonman yüklemesi yapmak isteyen şirketler, Sodexo üzerinden çalışanlarına abonman ve indirimli kart yüklemesi yaparak hem vergi avantajı elde ediyor hem de operasyonel yükten kurtuluyor.

Sunduğu çözüm ve hizmetlerle firmaların hayatını kolaylaştıran Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, şirketlere bütünsel hizmet deneyimi sunma misyonu ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı elektronik para ve ödeme hizmeti şirketi Belbim ile önemli bir iş birliği gerçekleştirdi. Toplu taşıma kullanımının olduğu veya alternatif taşıma yöntemleri kullanırken esnek çalışma modelleri nedeni ile alternatif ulaşım çözümlerine ihtiyaç duyan şirketlere kurumsal yol yardımını avantajlı bir çözümle sunan iş birliği kapsamında şirketler, tüm çalışanlarına aylık abonman ve indirimli yüklemesini Sodexo aracılığıyla anlık ve elektronik olarak hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. 

Yüzde 90’a varan vergi avantajı sağlıyor

Sektörde bir ilk ve tek olma özelliğine sahip Kurumsal Ulaşım Çözümü hakkında Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri İş Geliştirme, Ürün ve İş Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Berna Şamiloğlu; “Çalışanlar, şirketlerinden yol yardımı almayı önemsiyor. Şirketlerin yüzde 64’ü çalışanlarına farklı şekillerde ulaşım ödeneği sağlıyor, esnek çalışma modellerinin yaygınlaşmasıyla değişen ihtiyaçlara yönelik işe gidip gelme için farklı yöntemlere ihtiyaç duyuluyor.  Bu durum özellikle İstanbul gibi geniş ulaşım ağına sahip bir şehirde kurumlar ve çalışanlar için ayrıca bir operasyonel yük ve takip süreci gerektiriyor. Bu ihtiyaca avantajlı bir şekilde cevap vermek, hem şirketler hem de çalışanların hayatını kolaylaştırmak amacıyla Belbim AŞ ile bu önemli iş birliğini gerçekleştirdik. Şirketler, kurumsal ulaşım çözümü kapsamında Sodexo üzerinden yükledikleri abonman geçiş hakkı ile hem gelir vergisi avantajından hem de KDV indiriminden faydalanarak yüzde 90’a varan vergi avantajı elde edebiliyorlar. Çalışanlar ise aylık abonman kartlarına işverenleri tarafından otomatik yüklenecek aylık abonman veya indirimli kart bakiyelerini rahatlıkla İstanbul içinde İETT, İstanbul Halk Ulaşım, İstanbul Otobüs A.Ş., Metro İstanbul, İstanbul Şehir Hatları, TCDD, İDO seferlerinde kullanabilecekler. ” dedi. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.