DOLAR 32,3798 0.18%
EURO 34,9945 -0.24%
ALTIN 2.324,520,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Paraf Güzellikler Dünyası’ndan yeni yıla özel ParafPara

ABONE OL
Aralık 6, 2021 14:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkbank, Paraf kullanıcılarına yılbaşı döneminde sunduğu ParafPara avantajlarını yeni bir reklam filmiyle tanıttı. Renosans İstanbul tarafından hazırlanan film, Selim Demirdelen’in yönetmenliğinde İstanbul’da bir alışveriş merkezinde çekildi. 

 

Paraf, 15 Ocak tarihine kadar giyim, yemek, elektronik, kozmetik, optik ve saat kategorilerinde toplamda yapılan 500 TL’lik her harcamaya 50, toplamda 200 TL’lik ParafPara kazandırıyor. Paraf’a ilk kez başvuranları ise ekstra 100, toplamda da 300 TL hediye ParafPara bekliyor. Paraf Güzellikler Dünyası’nın yeni yıl fırsatlarını Kerem Alışık ve genç bankacı Ömer ekranlara taşıyor. 

 

Mağazaları dolaşarak hediye arayışına giren Kerem Alışık, kendine has tarzıyla yeni yıl öncesi ParafPara kazanmanın yolunu sorgulayınca, Ömer konuya açıklık getiriyor ve fırsatları sıralıyor. Ama Kerem Alışık’ın aklına, başka bir şey takılıyor: Paraf’ı olmayanlar ne yapacak? 

 

Onun da cevabı ikilinin önünden geçtikleri mağazanın kapısında duran görevliden geliyor. Aldığı cevaptan keyiflenen Alışık, avantajları kaçırmadan sevdiklerine yeni yıl hediyesini almak için mağazaya yönelirken “Görüşürüz Ömer’ciğim” diyerek vedalaşıyor. Ömer ise “Seneye mi abi” diyerek, yılbaşı döneminde sık tekrarlanan klişe espriyle karşılık veriyor. Film, Kerem Alışık’ın Paraf’ın yeni yıl güzelliğinin hatırına, Ömer’in bu sözüne imalı bir kahkaha ile karşılık vermesiyle sona eriyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.