DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özlem Çerçioğlu'ndan zor durumdaki üreticiye yem ve yonca desteği

Özlem Çerçioğlu'ndan zor durumdaki üreticiye yem ve yonca desteği

ABONE OL
Ocak 22, 2024 11:27
Özlem Çerçioğlu'ndan zor durumdaki üreticiye yem ve yonca desteği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aydın Büyükşehir Belediyesi, zor durumda kalan küçükbaş hayvan üreticilerine yem ve yonca desteklemesinde bulundu. Nazilli’de uzun yıllardır hayvancılık yapan ve zor durumda kalan aileler kendilerine destek olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çerçioğlu ise zor durumda kalan her üreticinin yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

‘Bize sadece Özlem Başkan destek oldu’

Hayvancılığın aile geleneği olduğunun altını çizen Cennet Özden, “Hayvancılığı 10-15 yıldır yapıyoruz. Bu işi herkes yapamaz. Hiç kimse destek olmuyor. Sadece başkanımız Özlem Çerçioğlu destek oldu” ifadelerini kullandı.

‘Hayvancılıktan başka uğraşımız yok’

30 yıldır hayvancılıkla uğraştığını belirten Mehmet Gezgin, “Bizim havada yaprağımız, yerde toprağımız yok. Bizler sadece hayvancılıkla uğraşıyoruz. Çaresiz kalmıştık, en son başkanımız Özlem Çerçioğlu’nu aradık. Sağ olsun, yemimizi gönderdi, yardım etti, her an yanımızda, çok memnununuz. Özlem Başkanımız yerden göğe kadar sağ olsun” şeklinde konuştu. 
 

‘En büyük giderimiz yem’

Nazilli’de yaşadığını, Mergen Çayı üzerinde hayvancılık yaptıklarını söyleyen Şinasi Yıldırım, “Bizim en büyük gider kalemimiz yem. Kendimiz yemiyoruz, hayvanlarımızı yediriyoruz. Hayvancılık biterse tarım tamamen bitmiş olur. Üreticiye böyle destekler bize katkıda bulunur. Özlem Başkanımıza da çok teşekkür ederiz. Allah bir kere değil, bin kere razı olsun” diyerek Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.