DOLAR 32,3487 0.29%
EURO 35,1297 -0.05%
ALTIN 2.309,211,42
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstiklal Sergisi gazilerle buluşuyor

ABONE OL
Aralık 23, 2021 14:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş’ten gelen gazi ve şehit yakınlarını Kültürpark Atlas Pavyonu’ndaki "Büyük Zafer’in 100. Yılına Doğru İstiklal Sergisi"nde buluşturdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye İş Bankası işbirliği ile Kültürpark Atlas Pavyonu'nda açılan İstiklal Sergisi, gazi ve şehit yakınlarını ağırladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından şehit yakınları ve gazilere daha iyi hizmet verebilmek için kurulan Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen sergi gezisine son olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesi’ndeki 40 gazi ve şehit yakını katıldı. Gaziler ve şehit yakınları, Milli Mücadele’den İzmir’in kurtuluşuna kadar uzanan “Büyük Zafer’in 100. Yılına Doğru İstiklal Sergisi”ni rehber eşliğinde gezdi. Ziyaretçiler yaşadıkları anları fotoğraf çekerek ölümsüzleştirirken duygulu anlar da yaşandı.

Her perşembe gazi ve şehit yakınları sergiyle buluşacak
Kentin dört bir yanındaki derneklerle iletişim kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler Şube Müdürlüğü, planlama doğrultusunda, serginin biteceği 9 Eylül 2022’ye kadar her perşembe günü gazi ve şehit ailelerini misafir etmeye devam edecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.