DOLAR 32,3718 0.16%
EURO 35,0065 -0.23%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş Bankası’nın sanal asistanı Maxi 3 yaşında

ABONE OL
Aralık 3, 2021 14:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

8,7 milyon kullanıcı sayısına ulaşan Maxi, gelişmiş doğal dil işleme kabiliyeti 

ve 450’ye ulaşan yetenek sayısıyla kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran 

çözümler sunmaya devam ediyor.

 

Türkiye İş Bankası’nın yapay zeka teknolojisine dayalı kişisel asistan hizmeti Maxi, 3. yaşını kutluyor.

2018 yılsonundan bugüne etkileşim sayısını 19 kat arttıran ve 430’luk artışla kullanıcı sayısında 8,7 milyona ulaşan Maxi, gelişmiş doğal dil işleme kabiliyeti ve 450’ye ulaşan yetenek sayısıyla kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıran çözümler sunmaya devam ediyor. Maxi ile iletişime geçen kullanıcılar, tek bir adımda tanımlı hesaplara para gönderme, kart ve hesap bilgilerini görüntüleme, kart borcu ödeme, nakit avans çekme, kişiye özel kredi hesaplama gibi bankacılık işlemlerini ister yazışarak ister konuşarak hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Bütçe yönetimine yardımcı oluyor, harcama tavsiyesi veriyor

Maxi, ayrıca kişisel finans yönetimi yetenekleriyle kullanıcıların bütçe yönetimine de yardımcı oluyor. “Ekim ayında ne kadarlık market harcaması yaptım?” ya da “Geçen ayki en yüksek tutarlı harcamam” gibiTarih, kategori ve işyeri özelinde detaylı harcama geçmişi sorularına yanıt veren Maxi, aynı zamanda kullanıcılardan gelen sorular üzerinden harcama tavsiyesi de veriyor. “Maxi’yi günün özeti ile aç” özelliği ile kullanıcıların dilerlerse her güne hesap ve kart bilgileriyle, yakın tarihli ödemelerini ve güncel kur bilgilerini öğrenebilecekleri “Günün Özeti” ile başlayabildikleri Maxi, kullanıcıların kredi kartı harcaması yaparken aynı zamanda tasarruf da edebilmelerini sağlayan üstü kalsın talimatlarını da gerçekleştirebiliyor.

Dijital ortamda banka çalışanlarıyla müşterileri bir araya getiriyor

Maxi, bu yıl bankacılık işlemlerinin yanı sıra ihtiyaç anında kullanıcıların sorunlarının çözümüne destek olmayı amaçlayan yetkinliklerini de artırmaya başladı. Canlı yardım hizmetiyle dijital ortamda banka çalışanlarıyla müşterileri bir araya getiren Maxi, kullanıcılarına sürtünmesiz bankacılık deneyimleri yaşatıyor. Ayrıca Bankamatikte parası sıkışan ya da kartını kaybeden müşterilerimizin taleplerini Çağrı Merkezi üzerinden anında karşılayan Maxi, önümüzdeki yıl yeni yeteneklerle Çağrı Merkezi deneyimini iyileştirmeye de devam edecek.

Yeni yaşında çok daha gelişmiş kişisel asistan yetenekleriyle gerçek zamanlı ve kişiselleştirilmiş çözümler sunmayı, ihtiyaç anında 7/24 destek olmayı hedefleyen Maxi, doğum gününü kutlayan kullanıcılarına hediyeler hazırladı. Maxi’nin İşCep ya da Maximum Mobil uygulamaları üzerinden 3. yaş gününü kutlayan kullanıcılarına vereceği kod ile birlikte İşCep Instagram sayfasına yaratıcı doğum günü hediyesi önerilerini paylaşan banka müşterileri, jüri değerlendirmesi sonucunda Apple Watch (Series 7), AirPods (Series 3) ya da YemekSepeti indirim kodu (100 TL değerinde) kazanabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.