DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0742 -0.18%
ALTIN 2.282,250,22
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fujitsu, Yeni Nesil İstemci FUTRO Serisini Sundu

ABONE OL
Aralık 7, 2021 15:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fujitsu, daha küçük ve daha güçlü yeni nesil ince istemci FUTRO serisini piyasaya sürdü. Yeni zayıflatılmış cihazlar, AMD Ryzen R1000 serisi işlemcileri ilk kez ürün grubunu piyasaya sunarak 20'ye kadar daha iyi performans sunuyor.

Önceki nesle kıyasla, en yeni Fujitsu İnce İstemci FUTRO S serisi modelleri daha fazla bellek kapasitesi ve hızlı, PCIe tabanlı SSD sürücülerle birlikte yer alıyor. En yeni FUTRO S9011 modeli, yalnızca 1.8 litre alan 28 daha küçük, şık ve yeni bir kasaya sahip. Ayrıca FUTRO S7011 ve S5011 modellerinin toplam hacmi yalnızca 0.9 litre.

Hepsi bir arada bilgisayar işlevlerini etkinleştirmek için FUTRO modelleri ekranın arkasına dikkat çekmeden monte edilebiliyor. Fansız cihazlar sessizce çalışarak müşterilere masa veya tezgah tabanlı temsilcilerden hizmet verilen konaklama ve perakende gibi ortamlar için de ideal. Yeni esnek I/O, tüm güç ve bağlantıyı sağlamak için tek bir USB-C kablosu da dahil olmak üzere çok çeşitli isteğe bağlı ara birimler sunuyor. Bu, daha az kablo karmaşası sağlarken temiz bir masa sunuyor.

Finansal hizmetlerde ince istemciler yaygın olarak kullanılıyor. Özellikle ticaret masaları gibi çoklu izleme senaryolarında popüler olan sistem bu dağıtımlar için güçlü bir arka uç sunucu ışık hızında yanıt süreleri sağlıyor. Tüm işlemler arka uçta gerçekleştiğinden, Fujitsu ince istemcileri çağrı merkezleri ve satış ofisleri gibi çalışma ortamları için güvenli, pratik ve kullanışlı.

Fujitsu, kullanıcıların en yeni teknolojilere erişmelerini sağlarken önceki nesil cihazların ömrünü uzatmak isteyen şirketler için hem ESPRIMO masaüstü PC'ler hem STYLISTIC ve LIFEBOOK mobil cihazlar için sanal masaüstü sunucularıyla birlikte İnce İstemci dönüştürme setleri de sunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.