DOLAR 32,2084 0.01%
EURO 35,0522 0.11%
ALTIN 2.524,350,96
BITCOIN 2152689-0,59%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

DZD Teknoloji, Dijital Kanallarda Tek Çözüm Ortağı olma hedefi ile, DoKa – bulut tabanlı uçtan uca kanal çözümünü hayata geçirdi.
  • Hızlı Haber
  • Teknoloji
  • DZD Teknoloji, Dijital Kanallarda Tek Çözüm Ortağı olma hedefi ile, DoKa – bulut tabanlı uçtan uca kanal çözümünü hayata geçirdi.

DZD Teknoloji, Dijital Kanallarda Tek Çözüm Ortağı olma hedefi ile, DoKa – bulut tabanlı uçtan uca kanal çözümünü hayata geçirdi.

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 09:01
DZD Teknoloji, Dijital Kanallarda Tek Çözüm Ortağı olma hedefi ile, DoKa – bulut tabanlı uçtan uca kanal çözümünü hayata geçirdi.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DoKa, mobil uygulamalar, internet bankacılığı ve çağrı merkezi çözümlerinin yanı sıra, dijital müşteri edinimi ve APIGateway aracılığıyla kurumun iç ve dış dünyayla bağlantısını sağlayan, 360 derece dijital çözüm teknolojisidir. Bulut tabanlı yapısıyla geleceğe yönelik teknolojileri de kapsama alan DoKa, her ana bankacılık sistemine uyum sağlayan mimarisi ile sektörde fark yaratıyor.

DZD Teknoloji, 2019’dan beri bankacılık ve finans sektöründe müşteri memnuniyetini sağlayarak yüksek kaliteli bakım ve projelendirme hizmetleri sunuyor. 2023’te TÜBİTAK Ar-Ge desteğiyle başladığı çalışmaların meyvesi olan dijital kanal çözümü DoKa’yı hayata geçirdi. Sektördeki çoklu tedarikçi yapıların neden olduğu uzun implementasyon sürelerini ve yüksek maliyetleri ortadan kaldırmayı hedefleyen bulut tabanlı bir çözüm olan DoKa, dijital dönüşüm isteyen kurumların kanal ön yüzlerini, tekil bir deneyim sunarak sadeleştiriyor.

DoKa ürün ailesi, kurumların günlük işlerini kolaylaştıran dijital onay gibi, dijital dönüşüm araçlarını da içerir. DoKa ürün ailesinin modüler yapısı sayesinde, alt ürünlerin tamamı ayrı ayrı çalışabilir. DoKa DoB, NFC ve görüntülü görüşme teknolojilerini içererek müşterilere tek bir çözüm ortağı aracılığıyla pürüzsüz bir süreç sunar. DoKa-API gateway ise kurumların dış dünyayla bağlantısını kolaylaştırır.  Bulut tabanlı çözümlerde, yönetilebilir servisleri de içeren bir ürün ve hizmet seti ile, DoKa ürün ailesi DZD’yi tek dijital çözüm ortağı olarak güçlendirir.

DZDTech Kurucu Ortağı İbrahim Gökal: “DZD Teknoloji olarak, dijitalleşme yolculuğunda müşterilerimize en iyi çözümleri sunmak için sürekli kendimizi geliştiriyoruz. DoKa ürünümüzle, finans ve finans dışı sektörlerde dijital dönüşümü desteklemek için tek çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini aşmak ve sektördeki yerimizi güçlendirmek için ArGe çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yapay Zeka tabanlı yeni ürünümüz üzerinde de çalışıyoruz.” diye belirtti. 

Finans sektöründe, geleneksel ve dijital bankaların yanı sıra, portföy yönetim şirketleri ve faktoring şirketlerini de etki alanına almayı hedefleyen DZD Teknoloji, 2025 ve takip eden yıllarda yazılım ihracatına katkıda bulunmayı hedefleri arasına eklemiş bulunuyor. 

DZD Teknoloji, COO ve Deputy CEO Özlem Atan: “Stratejik yol haritamızı yurtdışını hedefleyecek şekilde tasarladık. Türkiye’nin ve DZD’nin yazılım kalitesini dünyaya duyurmak istiyoruz. DZD’nin büyümesini 2024 ve takip eden yıllarda DoKa ekseninde olmasını bekliyoruz. Hala start-up ruhunu kaybetmemiş bir scale-up olarak, büyüme trendimizi yukarı yönlü devam ettireceğiz” diye belirtti. 

AI Tabanlı Ürünlerle Dijital Çözüm Teknolojileri Üretmeye Devam Edecek

DZD Teknoloji, geleceğin teknolojilerine yatırım yapmaya devam edecek ve AI tabanlı yeni ürünler üzerinde çalışmalarını sürdürecek. Finans sektöründe yenilikçi çözümleri ve sürdürülebilir bankacılık ürünleriyle öncü konumunu koruyan DZD Teknoloji, inovatif fikirler ve geniş bilgi birikimiyle dijital dönüşüm için sektöre yön vermeye devam edecek. 

Yalnızca ürünlerde değil, çalışma modeli ile de inovatif: 

Hızlı implementasyon iddiasının arkasında, çevik çalışma ve çalışan verimliliği olduğunu belirten DZD Teknoloji, son 1 yıldır 4 gün çalışma modeli uyguluyor. 

Bu model, hem çalışan memnuniyetini artırıyor hem de üretim kapasitesini azaltmadan daha verimli bir çalışma ortamı yaratıyor. Bu sayede daha hızlı ve çevik bir şekilde projelerini tamamlıyor ve müşterilerine hızlı implementasyon vaadi sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ