DOLAR 32,3732 0.16%
EURO 35,0323 -0.19%
ALTIN 2.324,780,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bodrum Mandalinası Migros’un Desteği İle Tüm Türkiye’de

ABONE OL
Aralık 24, 2021 09:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Migros, çiftçiye ve tarımsal üretimin her aşamasına sahip çıkmaya devam ediyor. Yerel değerleri korurken, sürdürülebilir tarıma da kesintisiz olarak yatırım yapan Migros, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (TARKO) iş birliği ile Bodrum mandalinasını 81 ildeki mağazaları aracılığıyla Türkiye’nin dört bir yanındaki tüketicilerle buluşturuyor.

 

Türkiye’nin en fazla meyve ve sebze satan perakendecisi Migros, sürdürülebilir tarımı ve yerel üreticiyi desteklemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Migros, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (TARKO) ile iş birliğine giderek Türkiye’nin tarımsal zenginliklerinden Bodrum mandalinasını ülkenin dört bir yanına ulaştırıyor.

 

Migros güçlü yatırımlarıyla çiftçinin ve tarımın en büyük destekçisi 

Cirosunun yüzde 77’si tarıma dayalı olan ve Türkiye’nin en büyük taze gıda alımı yapan perakende şirketi Migros, kooperatif iş birlikleriyle ülkenin her köşesindeki üreticilere ulaşıyor ve ürünlerinin ulusal pazarda değer görmesini sağlıyor. Migros, yaptığı doğrudan alımlarla çiftçilerin dünya standartlarında, sürdürülebilir tarım yapmasına destek oluyor. Tarıma yönelik destekleriyle ülke ekonomisine önemli katkılara bulunan Migros; yerli, orijinal tohum ve coğrafi işaretli ürün destekleriyle de tarımsal zenginliğin devamlılığını sağlıyor. Migros ayrıca çiftçilerin emeğinin karşılığını güvenle alabilmeleri için amacıyla yenilikçi projelere de öncülük ediyor.

 

Cinsiyet ve fırsat eşitliğini her alanda destekleyen Migros, tarım sektöründe kadın girişimcilere destek vermek amacıyla önemli projeler geliştiriyor. Bu doğrultuda kadın tarım emekçilerine eğitim ve danışmanlık vermenin yanı sıra, kadın kooperatiflerinden alımlara öncelik vererek ürünlerini mağazalarında satışa sunuyor. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.