DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Evden Eve Nakliyat

ABONE OL
Ocak 18, 2022 19:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evden Eve Nakliyat hizmeti ile uzun yıllar boyunca uğraş veren bir firma olarak sizlerin eşyalarını gideceği adrese en sorunsuz bir şekilde götürmeyi kendimize bir borç biliriz. Teknolojinin modern ekipmanlarını kullanmak suretiyle kendi bölgemizde aranan bir firma haline geldik. Bu anlamda dikkat çeken firmalar arasına girmek oldukça da zor olsa gerek. Çünkü nakliyat sektörü günden güne gelişmiş ve dava da boyutlara gelmiştir. Bundan dolayı piyasada bulunan rakiplerimizden farklı işlere imza atarak kendimizi her geçen gün daha da ileri seviyelere taşıyoruz.

Hizmette Kaliteye Önem Veriyoruz

Evden Eve Nakliyat alanında hizmet veren birçok firma halen eski usul yöntemler kullanmaktadır. Buna bağlı atak ta sizlere ucuz fiyatlar teklif edebilirler. Sizlerden ricamız bunlara aldatıp, eşyalarınızı kesinlikle emanet etmemenizdir. Eğer böyle bir şeye kalkışırsanız da sonucuna katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Ucuz iş yaptıracağım derken en değerli eşyalarınızın hasar alması sonucunda daha fazla masraflarla baş başa kalabilirsiniz. Elbetteki sıkı bir fiyat araştırması yapmak en doğal hakkınızdır ancak bariz bir fiyat farkı ile sizlere hizmet sunacağını belirten firmaları iyi bir şekilde araştırmanızı dileriz.

Çünkü her hizmetin bir bedeli vardır. Bu firmalar da sizlere hayrına iş yapmaz ve alelade usullerle eşyalarınıza hiç olmadık müdahalelerde bulunabilirler. Bu durumda da olan yine size olur. Bunların hepsini bir kenara bırakarak firmamızın modern ekipman ve teknikleri kullanarak sunduğu kaliteli hizmetlerden yararlanmak için vakit kaybetmeyin.

Asansör ve Marangozlu Nakliyat 

Firmamızın kendi bünyesine ait bir hidrolik asansör sistemi bulunmaktadır. Bu sayede çok yüksek katlarda bulunan ev ya da iş yerlerinizdeki eşyaları dahi rahatlıkla taşıma imkanına sahip bir firmayız.

Ayrıca firmamıza ait marangoz ustalarımız da mobilya tarzındaki eşyalarınızla ilgili montaj ve demontaj işlemelerini itin ile yürütürler. Bilgininiz üzere bu da ustalık isteyen bir iştir. Çünkü bu işlemler sırasında mobilyalarınız da zarar görebilir.

En son işlem olarak ta paketleme hizmetimiz devreye girer ve eşyalarınız en korunaklı ve hasara uğramayacak şekilde araca yerleştirilerek gideceği adrese götürülür.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.