DOLAR 32,3301 -0.53%
EURO 34,8496 -0.3%
ALTIN 2.409,17-0,54
BITCOIN 1855884-4,89%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OKD Polimer ile Kestamit Üretiminde 19 Yıldır Kesintisiz Liderlik

OKD Polimer ile Kestamit Üretiminde 19 Yıldır Kesintisiz Liderlik

ABONE OL
Kasım 29, 2023 06:56
OKD Polimer ile Kestamit Üretiminde 19 Yıldır Kesintisiz Liderlik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OKD Polimer, 2004 yılından bu yana faaliyet gösteren ve sektörlerin gereksinimlerini karşılayan çözümler sunuyor. Kestamit denilince akla ilk gelen üreticilerden biri OKD Polimer, sektördeki gelişmelerle en kaliteli ürünleri sunuyor. İnovasyon ve kendine özgü anlayışıyla üretim yapan firma, aynı zamanda pazarlama konusunda da fark yaratıyor.

Müşteri beklentilerini analiz eden OKD Polimer, her zaman en etkili üretim stratejisini belirleyerek sektöre yön vermekte ve mükemmeliyeti hedeflemektedir. Dünya genelinde çeşitli hizmetler sunarak küresel çapta tanınmaktadır. Ülkemizde ve dünyada kestamit üretimi konusunda öne çıkan bir marka olarak sektördeki öncü konumunu sürdürmektedir. Firmanın geniş müşteri ağı, OKD Polimer’in kaliteli kestamit ürün ve hizmetleriyle sağladığı güvenin bir yansımasıdır.

Kestamit Ürünleriyle Uluslararası Tanınırlık

OKD Polimer, kestamit levha ve daha birçok ürünleriyle uluslararası tanınırlığı da yakalamıştır. Üretimin yanı sıra çeşitli hizmetleriyle de öne çıkan firma; servis, üretim ve satış departmanlarında nitelikli bir çözüm ortağıdır. Güçlü stok kapasitesi ile müşterilerin ihtiyaçlarına en hızlı ve en etkili çözümleri sunmanın gayreti içerisindedir. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren endüstriyel işletmeler için uygun fiyatlarda kaliteli ürün sunmaya devam ediyor.

Kestamit çubuk ve levha ürünlerini dünya genelinde de satan firma, kaliteli ürünlerini birçok yere kadar ulaştırır. OKD Polimer, tüm ürünlerini Bulgaristan’dan Amerika’ya, Kanada’dan Vietnam’a kadar geniş bir coğrafyada satışa sunar. İhracat kapasitesi ve müşteri portföyü sürekli genişleyen firmanın en iyi hizmet sunma taahhüdü sürüyor.

Kalite, Yenilik ve Yüksek Performansın Buluştuğu Nokta

Kaliteli, yenilikçi ve üst düzey performansla kestamit levha ve çubuk üretimi yapan OKD Polimer Türkiye’nin kestamit temsilcisidir. Yedek parça hizmetini de sunan bu firma; işlenmiş ürünler, mühendislik plastikleri ve endüstri komponentlerini üretiyor.

Özellikle de kestamit ürünleriyle adını duyuran OKD Polimer’in kalitesi tesadüf değildir. Dünya geneline kestamit hammaddeli kasnak, dişliler, parke takozu ve kızak lambaları gibi özel ürünler sunar. Bu ürünler özel olduğu için ve her yerde üretilmediği için firma, kalitesi ve güvenilirliğiyle tercih ediliyor. OKD Polimer ürün gamında ray, ring, plaka, zincir kılavuz ve pres kalıpları gibi malzemeler yer alıyor.

Yapı Sektörüne Özel Ürünler

Kestamit levha ve çubuk üretimi konusunda tescilli bir marka olan OKD Polimer, özellikle de yapı sektörüne özel çözümler sunuyor. Her ürünü kalite standartlarına uygun olarak üretilir ve müşterilerin taleplerine uygun çözümler sunulur. Dayanıklı ve hafif malzeme olarak kullanılan kestamit çubuk ve levhalar, yapı sektöründe tercih ediliyor. İnşaat ve iç dekorasyon projelerinde işe yarayan kestamit ürünleri, projelerin başarıyla tamamlanmasını sağlıyor. OKD Polimer, yapı sektöründen otomotiv sektörüne, denizcilik sektöründen lojistik sektörüne kadar uzanan sektörlerin yardımcısıdır. Tüm ürünler, sektörlerin gereksinimlerine göre özelleştirilerek sunulur. Durum böyle olunca her sektörde ürünleri gerek işlevsellik gerek estetik özellikleriyle tercih ediliyor.

Sektöre Yön Veren Projeler

OKD Polimer, sektördeki dinamik değişimlere öncülük ederek inovasyon ve kaliteyi bir araya getiren projeleri üstleniyor ve başarıyla tamamlıyor. Ürün portföyünü sürekli güncelleyen firma, sektörel ihtiyaçları göz önünde bulundurarak yenilikçi ve rekabetçi ürünleri piyasaya sürüyor.

Endüstri standartlarını belirleyen çalışmalarıyla da adını duyuran OKD Polimer, kestamit çubuk ve levha üretimini özel yöntemlerle gerçekleştirdiği için sektörde rakiplerinden sıyrılıyor. Aynı zamanda sektördeki en üst düzey kalite standartlarını belirlemek ve geliştirmek amacıyla çeşitli çalışmalara imza atıyor.

OKD Polimer, uluslararası pazarlarda rekabet avantajını sürdürebilmek adına global standartlara uygun ürünler geliştirmeye yönelik projeleri hayata geçiriyor. Sektöre yön veren üretim anlayışıyla Türk plastik sektörünü uluslararası alanda temsil ediyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.