DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Oto Kurtarıcı Araç Nereden Alabilirim Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

ABONE OL
Ağustos 3, 2022 19:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oto kurtarıcı sahibi olmak istiyorsanız belli kriterlere sahip olmanız gerekmektedir. Ehliyet, sertifika ve harç gibi işleri hallettikten sonra geriye size bir çekici araç satın almak kalıyor. Bütçenize ve amacınıza göre pek çok çekici markası ve modeli bulunmaktadır. Belge işlerinizi hallettikten sonra araç almak istiyorsanız ve aracı nereden temin edeceğiniz konusunda bilgilenmek istiyorsanız bu yazı size yardımcı olacaktır.

 

İlk olarak yapmanız gereken bütçenizi belirlemektir. Çünkü bütçenize göre para ayırarak farklı marka ya da modelde çekici alacaksınız. Piyasada 100.000 TL ‘ye de çekici varken milyon liralık araçlar da vardır. Bu yüzden paranızı belirleyerek bütçenize göre araç kriteri yapmalısınız. Yani bu demek oluyor ki alacağınız çekici aracı; otomobil mi, kamyon mu, dorseli araç mı veya traktör mü çekecek bunu belirlemelisiniz. Amacınızı belirleme konusunda bu işte bilgi sahibi olan birine giderek hasbihâl yapabilirsiniz. Ardından bütçenizle hangi tip oto kurtarıcı alacağınızı belirleyip alacağınız aracın çeşidini seçmelisiniz. İki farklı tipte olan çekicilerin bir kısmı kayar kasalı iken diğer bir kısmı sabit kasalıdır. Bunlar dışında farklı tipleri de olup genelde kullanılan çekici tipleri bu ikisidir. Bunlardan birini seçerek fiyat araştırması yapmaya başlayabilirsiniz. Alacağınız aracın sıfır km olmasına gerek yoktur. İkinci el bir oto kurtarıcı araç da işinizi görecektir. Peki bu ikinci el araçlar nereden nasıl alınabilir?

 

Oto kurtarıcı almak için yapmanız gereken kriterlerinizi belirledikten sonra bu kriterlere uygun araç bulmaktır. Bu araçları pek çok yerde bulabilirsiniz. İlk olarak internet üzerinde taşıt alım satımı yapılan siteleri ziyaret ederek aradığınız çekiciyi bulabilirsiniz. Ya da bu işe girmeden önce bu sektörde olan birine giderek fikir sahibi olabilir ve hatta gittiğiniz iş yerinde satılık çekici varsa oradan bile alabilirsiniz. Ancak dikkat edilmesi gereken şey araç seçerken aracın hasarlı veya değişenli olmaması. Ayrıca bütçeniz arttıkça alacağınız aracın kalitesi ve iş hacmi de artmaktadır.

 

Unutmayın müşteri kaliteli hizmeti sever bu yüzden bütçeniz el veriyorsa araç satın alırken en iyisini almaya çalışın.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.