DOLAR 32,3431 0.28%
EURO 35,1084 -0.09%
ALTIN 2.310,981,48
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • Hızlı Haber
  • Ekonomi
  • “iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’nın 2. Başvuru Dönemi Başladı”

“iyzico Kadın Girişimci Destek Programı’nın 2. Başvuru Dönemi Başladı”

ABONE OL
Aralık 6, 2021 17:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin finans teknolojileri lideri iyzico’nun hayata geçirdiği "iyzico Kadın Girişimci Destek Programı"nda ikinci başvuru dönemi başladı.  Program kapsamında kadın girişimcilere finanstan eğitime, pazarlama ve tanıtımdan özel indirimlere kadar birçok avantaj sunulmaya devam edilecek.

 

“Ödemeyi demokratikleştirmek ve herkes için ulaşılabilir kılmak” amacıyla internetten alışveriş deneyimini hem alıcılar hem de satıcılar için kolaylaştıran iyzico, bu kez kadın girişimcilerin hayatını kolaylaştırarak onlara destek olmayı hedefliyor. Bu amaçla "iyzico Kadın Girişimci Destek Programı"nı hayata geçiren şirket, programın ikinci başvuru sürecini başlattı. 2. dönemde kabul edilecek kadın girişimcilere ilk dönemde olduğu gibi finanstan eğitime, pazarlama ve tanıtımdan özel indirimlere kadar birçok avantaj sunulmaya devam edilecek. iyzico, ilk etabına 400 başvuru gelen programa 6 aylık periyotlarla yeni kadın girişimcileri dahil ederek kadın girişimcilere kapsamlı desteğini sürdürecek. 

 

iyzico CEO’su Barbaros Özbuğutu: “Kadınların finansal sistemin içinde yer almasına katkı sağlıyoruz"

Girişimcilik ekosistemine özellikle kadın girişimcilere büyük önem verdiklerini belirten iyzico CEO’su Barbaros Özbuğutu, "Türkiye'de kadınların hesap sahipliği oranı yüzde 54. Türkiye’de girişimci kadınlar yüzde 29’unun banka kredisine erişimde ve yüzde 38’inin erken aşama kamu desteklerine ulaşmada zorluk çekmekteler. Bütün bu tabloya karşın, kadınların iş gücüne katılımları ile birlikte gerek toplumsal hayat gerekse ekonomik hayatın refah düzeyinde artış olduğu bir gerçek. Bu kapsamda, kadın girişimcilere yeni kaynaklar sağlamak ve oluşturdukları faydaların iyiden iyiye büyümesine destek olmak için partnerlerimizle birlikte "iyzico Kadın Girişimci Destek Programı"nı hayata geçirdik. İlk başvuru döneminde aldığımız pozitif geri dönüşlerin ardından 2. dönem için de oldukça heyecanlıyız. Her koşulda üretim yapmak için mücadele eden kadınlara destek vermek, kadın girişimcilerin gücünü iyiden iyiye artırmak için her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

iyzico ve iş ortaklarından, kadın girişimcilere özel avantajlar 

Program çerçevesinde kadınlar ilk 6 ay 0 komisyon desteğine sahip olurken tanıtım desteği, dijital pazarlama ve online satış alanlarında ücretsiz eğitimler de alabilecek. iyzico iş ortakları Google, Golin, Good4Trust, IdeaSoft, Paraşüt, Mükellef ve Webtures da program dahilindeki kadın girişimcilere özel eğitimler ve indirim imkanları tanıyacak.

 

#KadınGirişimcininYanındayız sloganıyla hayallerinin peşinden gitmek isteyen binlerce kadın girişimci ayrıca iyziconun e-ticaret dünyasında fırsatlar yaratan "iyzico ile Öde" ürünüyle müşterilerine farklı ödeme alternatifleri  sunma şansını da yakalayacak. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.